Underskriftsindsamling i Fælledparken – 1. maj

Home  /  Arrangementer  /  Current Page

Retsforbundet. Vælgererklæring

I forbindelse med 1. maj i Fælledparken vil vi gerne invitere dig med til at samle underskrifter, så vi igen kan blive opstillingsberettiget.

Arrangementet i Fælledparken starter kl. 12.00, så derfor anbefaler jeg at vi mødes kl. 11.30 og får et overblik over Fælledparken og hvordan vi griber det an. Jeg har tænkt mig at medbringe en iPad, så folk kan skrive under direkte elektronisk, men derudover tager vi selvfølgelig også de almindelige papirblanketter med. Arrangementet er programsat fra kl. 12.00 til kl. 16.00, men man bestemmer selv hvor længe man vil deltage.

Evt. kan vi dele os op i to hold, hvor det ene hold tager 12.00 – 14.00 og det andet hold tager 14.00 – 16.00.

Vi håber du har lyst til at deltage.

Tilmelding: jidu@retsforbundet.dk (skriv gerne hvor længe du kan deltage)

Svarfrist: torsdag d. 20. april 2015

Læs mere om arrangement i Fælledparken på deres hjemmeside – http://www.1maj.info/

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på jidu@retsforbundet.dk