De amoralske skatter

Home  /  Debat  /  Current Page

Af Leo Nygaard, Catolhavegyden, Vonsild. Medlem af Retsforbundet.
Bragt som læserbrev i JyskeVestkysten d. 8. april.

Chefredaktør Peter Orry beskriver 07.04 arveafgiften som den tredje skat. Det er værre end det!

Grundarealer er i forvejen forsynet med FIRE skatter, og arveafgiften udgør så i nogle tilfælde den FEMTE :

Skat på arbejde, moms, ejendomsværdiskat, grundskyld – og arveafgift.

Der er forskellige meninger herom i folketinget. De Konservative vil nedsætte/fjerne grundskylden. Hvorfor ikke modsat – beholde grundskylden og fjerne alt det andet.

Danmarks jord og vores naturresurser bør tilhøre os alle, og rådighedsretten være skatteobjektet.

Tænk hvilket enormt bureaukrati, der fjernes samtidig, når nu SKAT alligevel er helt ude i hampen med beregning, indkrævning og vurdering.

Tillæg så Borgerløn/Basisindkomst med afskaffelse af op til 20 borgerregulerende ordninger med tilhørende kostbare bureaukrati.

Retfærdighed og frihed i fædrelandet skal indføres ved at afskaffe i stedet for at lappe videre på kludetæppet.

Hvorfor beholde et princip fra dengang kongen og godsejerne ejede det hele og anbragte de oprørske på træhesten.

En fantasi? Ja, for fantastisk for alle, undtagen Retsforbundet – Danmarks Bæredygtige Parti.

Sæt Retsforbundet på stemmesedlen til næste valg!