Statsministerens himmelfart

Vælgernes skuffelse over S og SFs himmelfart væk fra deres egen politik bør sætte gang i nogle overvejelser om man magter magten.

Hvis statsminister Helle Thorning-Schmidt føler sig for tynget af regeringsansvaret og de mange opgaver, som regeringen har, så burde hun måske overveje at gå af og lade andre overtage det ansvar, som hun åbenbart finder meget tyngende.

Det siger Retsforbundets politiske ordfører Poul Gerhard Kristiansen i en 1. maj kommentar.

De mange mennesker, der samles i dag til 1. maj arrangementer – inkluderet S og SFs egne vælgere havde en berettiget forventning om, at der ville komme andre boller på suppen efter regeringsskiftet. En anden politisk vision eller bare en skygge af den.

Det har de ikke fået. Tværtimod er det blot en fortsættelse og stramning af den politik blå blok førte.

Vælgerne har reageret på S og SFs himmelfart væk fra deres egen politik og en række oversolgte reformer som akutjobs og vækstpakke, som hverken giver jobs eller vækst af betydning.

Virkelige reformer vil f.eks. være, hvis regeringen f.eks. tog fat på en reel omfordeling med en bæredygtig reform af skattepolitikken; væk fra skat på arbejde over til skat på jord og ressourcer.

Så der er ikke noget at sige til, at vælgerne vender regeringen ryggen, siger Poul Gerhard Kristiansen.

Printvenligudgave: Pressemeddelelse_130501_Statsministerens_himmelfart

One thought on “Statsministerens himmelfart

1. PGC siger : “Men denne socialt retfærdige reform ikke mindst til gavn for unge og for de indkomstmæssigt svage grupper, har S og SF erklæret som tabu. På samme måde som de nægtede at tage ansvar for de ledige, der ryger ud af dagpengesystemet.”

Og til de aktuelle sager om dagpenge, kontanthjælp og SU kan tilføjes 17 forskellige former for pengestrømme fra det offentlige til borgerne.
    Politikerne bruger masser af tid på at lovgive, regulere og diskutere alt dette, til at jage borgerne rundt i en uoverskuelige bureaukratisk manege og på at administrere, aktivere, kontrollere og straffe, alt for skatteborgernes egne penge.
    Klientgørelsen af borgerne øges år for år og hæren af regelmagere, sagsbehandlere og kontrollanter stiger – den berømte herskende klasse – bliver stadig mere herskende.
    Borgernes frihed indskrænkes tilsvarende af statstyranniet.

Derfor er “denne socialt retfærdige reform” : Borgerlønssamfundet – den eneste rigtige, virkningsfulde og retfærdige reform.
    Alle kontante ydelser fra vugge til grav erstattes derved af èn :
    BASISINDKOMST !

Et liv for de laveste indkomstgrupper og studerende uden tvivl, bedrageri, angiveri, kontrol og ufrihed.
    Kan gennemføres som socialpolitisk løsning uanset skatte- og afgiftssystemet.
    Kan forbindes til indkomstskatten ved at være skattefri bundgrænse i forbindelse med en skattereform.

Hvad mener Retsforbundet – Partiet der er parat til at bære – dygtigt og retfærdigt.

Comments are closed.